top of page
Bakgrunnsbilde-omoss

Om Apollo Lofoten

Apollo Lofoten AS ble stiftet 1997 av Boy Angelsen fra Kabelvåg. Boy kom i kontakt med QMI i Drammen i forbindelse med motorolje og batterier. Apollo Lofoten AS, som var et engrosfirma, leverte til mange fiskebåter og utsalgssteder over hele Norskekysten.

Bakgrunnsbilde-vårhistorie

Vår historie

Apollo Lofoten AS har over flere år jobbet mot innovative løsninger for fiskeren. Dette fordi grunnleggeren av Apollo Lofoten AS, Boy Angelsen er en yrkesfisker og kjenner til problematikken til havs. Vi har samarbeidet med SGM-Tech i forbindelse med utvikling av kjøleanlegg for den mindre fiskeflåten. SGM-Tech har spesialisert seg på kommunikasjonsløsninger mot seismikk industrien, redningsselskapet m.fler.

 

I den forbindelse så vi nytte av et samarbeid grunnet nye lovverk fra myndighetene på VMS & ERS. Med SGM-Tech sin spisskompetanse innen datakompresjon og kommunikasjon ble det fort klart at vi i samarbeid med SGM-Tech, som er en Iridium utviklingspartner, kunne levere VMS & ERS meldinger på 100% Iridium til konkurransedyktige priser.

Vi har med dette utviklet produktet med navn Apollo Lofoten som gjør at du som bruker, til en hver tid er Iridium connected.

bottom of page